Encamp / Pis - Venda

Preu: 119.000 €
Referència: OI1579 1 hab. 37 m2 1
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text

Envia DESTACAT 15362 al 888. (cost del SMS: 10.00€ + canon)

Visites: 784

El Pas de la Casa

Informació complementaria

El Pas de la Casa, és la millor elecció per esquiar a Grandvalira. Situat a la parròquia d´Encamp. Aquest poble fa frontera entre Andorra i França. De vessant atlàntica el que li permet tenir la millor qualitat de neu i llarga temporada d´esquí. És al Pas de la casa on disposem d´aquest bonic i pràctic apartament al costat dels accessos a les pistes d´esquí del Pas de la Casa. A prop de centre i en un carrer molt tranquil, sense sorolls. Sol de demà. Ampli saló menjador amb cuina oberta. Dormitori doble amb molt bones vistes i sol de tarda, 1 bany complet amb dutxa, 2 places d´aparcament i un petit traster. Totalment moblat llest per instal·lar si. Disposa de llicència de lloguer d´apartament turístic. Bona inversió per dedicar-lo a l´lloguer. El Pas de la Casa és el port més alt dels pirineus i es troba situat a uns 30 quilòmetres de al centre d´Andorra la Vella. Aquest poble forma part de la parròquia d´Encamp. Està considerat un dels eixos comercials més importants d´Andorra gràcies a la seva extensa varietat de comerços. El 1957 es va iniciar la posada en marxa del primer telesquí a Andorra de la mà de Francesc Viladomat, concretament al Pas de la casa. Així va començar un dels projectes més importants d´Andorra. Avui en dia, aquesta acció emprenedora s´ha convertit en una de les fonts d´ingressos més imports d´Andorra, i és anomenat Grandvalira, el major domini esquiable dels Pirineus i un dels més importants d´Europa.

Característiques

Contactar amb l'anunciant

Dades de contacte

+376 875551

Orada Serveis Immobiliaris

Passatge Antonia Font Caminal, 1 despatx 502

comercial@oradaimmobiliaria.ad

http://www.oradaimmobiliaria.ad

Whatsapp : +376 602679

Rebre més immobles similars

Escriu el teu email per poder rebre la teva alerta.

Política de privacitat

DOS CLICS garanteix el compliment de la normativa andorrana en matèria de protecció de dades, concretament de la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre del 2003 (d’ara endavant LQPD). DOS CLICS garanteix la seguretat i confidencialitat en el tractament automatitzat de les dades de caràcter personal subjectes a la LQPD. En el moment en què un usuari/client facilita les seves dades personals, aquestes dades són incorporades a la base de dades de DOS CLICS amb la finalitat d’oferir-li el servei cercat per l’usuari dins el portal.

De conformitat amb la normativa vigent, s’informa els usuaris/clients que formalitzen aquest contracte que les seves dades personals són incorporades a un fitxer la creació del qual ha estat degudament notificada a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades Personals. La finalitat del fitxer esmentat és permetre a DOS CLICS que realitzi les gestions dels serveis contractats per l’usuari/client així com la comunicació derivada de la relació contractual entre ambdues parts.

En tot moment, l’usuari/client podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades personals mitjançant correu, trucada de telèfon o correu electrònic a les dades més avall indicades.

Responsable de les dades:
Nom: DOS CLICS
NRT: F-033235-T
Adreça: Av. Les Escoles, 31 5-5 – AD700 Escaldes-Engordany – Andorra
Telèfon: +376 322076
Correu electrònic: info@pisos.ad

Finalitats de les dades:
 1. Realitzar una correcta gestió del teu compte d’usuari.
  1. Es crea un compte per a poder publicar un anunci que et permet gestionar els teus anuncis. Rebràs un email de confirmació en el moment de donar-te d’alta.
  2. Gestionar els serveis. Poder rebre alertes, avisos, notificacions i altres.
  3. Poder rebre comunicacions comercials sobre nous productes, consells, notícies.
 2. Millorar els serveis mitjançant l’estudi del comportament de l’usuari per adaptar l’experiència en la navegació. Podeu bloquejar o eliminar les cookies amb les opcions dels vostres navegadors.
 3. Podràs contactar amb els anunciants mitjançant el formulari web, telèfon, compte whatsapp o similars segons les opcions disponibles en tot moment.
 4. Atendre les consultes que ens enviïs al servei d’atenció al client.
 5. Prevenir abusos o fraus, spam, o qualsevol altra activitat que contradigui les normes del Portal.
Destinataris:
 1. Les teves dades es comunicaran a l’anunciant per a que et pugui contactar per donar-te aquella informació que necessitis. Mitjançant el formulari s’enviarà el teu nom, email i telèfon.
 2. També podran facilitar-se a les autoritats competents en cas de ser requerides.
Drets

L’usuari té dret d’accés, d’oposició, de rectificació i de supressió de les seves dades tal i com estipula la legislació vigent en matèria de protecció de dades.