Andorra la Vella / Pis - Venda

Preu: 235.000 €
Referència: RS08859 2 hab. 92 m2 2
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text

Envia DESTACAT 18701 al 888. (cost del SMS: 10.00€ + canon)

Visites: 258

Andorra la Vella

Informació complementaria

Andorra, venta. El conjunto residencial Prat Condal, ubicado en Santa Coloma, en la entrada de Andorra la Vella, es un complejo de pisos de primera calidad. Con todos los servicios necesarios para ti y tu familia a pie de casa: aparcamiento, tiendas, gimnasio propio, zona comunitaria de más de 2000 m2 y parque infantil. Cerca de la naturaleza, del centro comercial, pero lejos de las aglomeraciones y el ruido. A 5 minutos del centro de Andorra la Vella y de los núcleos comerciales más importantes del país. A 20 minutos de las pistas de esquí y Naturlandia y a 10 minutos de La Seu d´Urgell Con acceso a transporte público, supermercados, farmacias, centro médico, estación de servicio, actividades de naturaleza y rutas de senderismo señalizadas justo en la entrada del complejo Desde Prat Condal, tendrá facilidad de acceso a actividades de ocio que se conviertan en Andorra. Disfrutarás de la calidad de los acabados de los apartamentos, del entorno natural y de la tranquilidad que ofrece la privilegiada situación donde se encuentran ubicados. Busques lo que busques, lo has encontrado. Ref. 8859

Característiques

Contactar amb l'anunciant

Dades de contacte

+376727746

La Clau Group Real Estate

Maria Pla, 22 - Andorra la Vella

andorra@laclaugroup.com

https://www.andorralaclaugroup.com/

Whatsapp : +376388490

Rebre més immobles similars

Escriu el teu email per poder rebre la teva alerta.

Política de privacitat

DOS CLICS garanteix el compliment de la normativa andorrana en matèria de protecció de dades, concretament de la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre del 2003 (d’ara endavant LQPD). DOS CLICS garanteix la seguretat i confidencialitat en el tractament automatitzat de les dades de caràcter personal subjectes a la LQPD. En el moment en què un usuari/client facilita les seves dades personals, aquestes dades són incorporades a la base de dades de DOS CLICS amb la finalitat d’oferir-li el servei cercat per l’usuari dins el portal.

De conformitat amb la normativa vigent, s’informa els usuaris/clients que formalitzen aquest contracte que les seves dades personals són incorporades a un fitxer la creació del qual ha estat degudament notificada a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades Personals. La finalitat del fitxer esmentat és permetre a DOS CLICS que realitzi les gestions dels serveis contractats per l’usuari/client així com la comunicació derivada de la relació contractual entre ambdues parts.

En tot moment, l’usuari/client podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades personals mitjançant correu, trucada de telèfon o correu electrònic a les dades més avall indicades.

Responsable de les dades:
Nom: DOS CLICS
NRT: F-033235-T
Adreça: Av. Les Escoles, 31 5-5 – AD700 Escaldes-Engordany – Andorra
Telèfon: +376 322076
Correu electrònic: info@pisos.ad

Finalitats de les dades:
 1. Realitzar una correcta gestió del teu compte d’usuari.
  1. Es crea un compte per a poder publicar un anunci que et permet gestionar els teus anuncis. Rebràs un email de confirmació en el moment de donar-te d’alta.
  2. Gestionar els serveis. Poder rebre alertes, avisos, notificacions i altres.
  3. Poder rebre comunicacions comercials sobre nous productes, consells, notícies.
 2. Millorar els serveis mitjançant l’estudi del comportament de l’usuari per adaptar l’experiència en la navegació. Podeu bloquejar o eliminar les cookies amb les opcions dels vostres navegadors.
 3. Podràs contactar amb els anunciants mitjançant el formulari web, telèfon, compte whatsapp o similars segons les opcions disponibles en tot moment.
 4. Atendre les consultes que ens enviïs al servei d’atenció al client.
 5. Prevenir abusos o fraus, spam, o qualsevol altra activitat que contradigui les normes del Portal.
Destinataris:
 1. Les teves dades es comunicaran a l’anunciant per a que et pugui contactar per donar-te aquella informació que necessitis. Mitjançant el formulari s’enviarà el teu nom, email i telèfon.
 2. També podran facilitar-se a les autoritats competents en cas de ser requerides.
Drets

L’usuari té dret d’accés, d’oposició, de rectificació i de supressió de les seves dades tal i com estipula la legislació vigent en matèria de protecció de dades.