Sant Julià de Lòria / Altres - Venda

Preu: 2.395.000 €
Referència: RS09472 6 o + hab. 1335 m2 4 o +
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text
 • image alt text

Envia DESTACAT 22652 al 888. (cost del SMS: 10.00€ + canon)

Visites: 52

Sant Julià de Lòria

Informació complementaria

Este hotel consta de 1335 m² y está dividido en 5 pisos: en la planta baja se encuentra la recepción, un bar-cafetería con capacidad para 30 personas y un baño de acceso a clientes. En esta planta también se encuentra el área de restauración con espacio de servicio para 30 comensales, una cocina industrial totalmente equipada y una despensa de . En los 4 pisos restantes se hallan las 33 habitaciones. Cada planta dispone de zonas de almacenaje, cuartos de limpieza, salidas de emergencia, detector de humos y extintores, todo homologado según la legislación del Gobierno de Andorra. Para concertar visita: Para concertar visita lo antes posible, lo mejor es ENVIAR WHATSAPP al ( 376) 388490 Si quieres seguir informado de novedades puedes seguirnos en Instagram y Facebook. ¡Muchas gracias! www.andorralaclaugroup.com

Contactar amb l'anunciant

Dades de contacte

+376727746

La Clau Group Real Estate

Maria Pla, 22 - Andorra la Vella

andorra@laclaugroup.com

https://www.andorralaclaugroup.com/

Whatsapp : +376388490

Rebre més immobles similars

Escriu el teu email per poder rebre la teva alerta.

Política de privacitat

DOS CLICS garanteix el compliment de la normativa andorrana en matèria de protecció de dades, concretament de la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre del 2003 (d’ara endavant LQPD). DOS CLICS garanteix la seguretat i confidencialitat en el tractament automatitzat de les dades de caràcter personal subjectes a la LQPD. En el moment en què un usuari/client facilita les seves dades personals, aquestes dades són incorporades a la base de dades de DOS CLICS amb la finalitat d’oferir-li el servei cercat per l’usuari dins el portal.

De conformitat amb la normativa vigent, s’informa els usuaris/clients que formalitzen aquest contracte que les seves dades personals són incorporades a un fitxer la creació del qual ha estat degudament notificada a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades Personals. La finalitat del fitxer esmentat és permetre a DOS CLICS que realitzi les gestions dels serveis contractats per l’usuari/client així com la comunicació derivada de la relació contractual entre ambdues parts.

En tot moment, l’usuari/client podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades personals mitjançant correu, trucada de telèfon o correu electrònic a les dades més avall indicades.

Responsable de les dades:
Nom: DOS CLICS
NRT: F-033235-T
Adreça: Av. Les Escoles, 31 5-5 – AD700 Escaldes-Engordany – Andorra
Telèfon: +376 322076
Correu electrònic: info@pisos.ad

Finalitats de les dades:
 1. Realitzar una correcta gestió del teu compte d’usuari.
  1. Es crea un compte per a poder publicar un anunci que et permet gestionar els teus anuncis. Rebràs un email de confirmació en el moment de donar-te d’alta.
  2. Gestionar els serveis. Poder rebre alertes, avisos, notificacions i altres.
  3. Poder rebre comunicacions comercials sobre nous productes, consells, notícies.
 2. Millorar els serveis mitjançant l’estudi del comportament de l’usuari per adaptar l’experiència en la navegació. Podeu bloquejar o eliminar les cookies amb les opcions dels vostres navegadors.
 3. Podràs contactar amb els anunciants mitjançant el formulari web, telèfon, compte whatsapp o similars segons les opcions disponibles en tot moment.
 4. Atendre les consultes que ens enviïs al servei d’atenció al client.
 5. Prevenir abusos o fraus, spam, o qualsevol altra activitat que contradigui les normes del Portal.
Destinataris:
 1. Les teves dades es comunicaran a l’anunciant per a que et pugui contactar per donar-te aquella informació que necessitis. Mitjançant el formulari s’enviarà el teu nom, email i telèfon.
 2. També podran facilitar-se a les autoritats competents en cas de ser requerides.
Drets

L’usuari té dret d’accés, d’oposició, de rectificació i de supressió de les seves dades tal i com estipula la legislació vigent en matèria de protecció de dades.