Actualitat

Les últimes notícies sobre el món immobiliari

Nou servei de publicació de promocions immobiliàries d'obra nova a Pisos.ad!

A Pisos.ad estem contents de presentar el nostre nou servei de publicació de promocions immobiliàries d'obra nova. Amb aquesta nova funcionalitat, totes les immobiliàries podran publicar les seves promocions de manera ràpida i còmoda, directament des de la nostra plataforma.

Fitxa de promocions

 

Des de la fitxa de la promoció, totes les immobiliàries podran aportar una descripció detallada de la promoció, afegir fotos i arxius PDF amb la memòria de qualitats i els plans de la construcció. A més, disposaran d'un mapa per poder geolocalitzar la promoció, facilitant així als potencials compradors localitzar l'obra amb precisió.

Accés directe des de l'àrea clients

Un cop publicades, les promocions es podran gestionar fàcilment des de l'àrea de client, simplement clicant a l'opció "Les meves promocions" o "Afegir promoció". Des d'aquesta secció, les immobiliàries podran afegir més imatges, editar les descripcions i publicar o despublicar les promocions segons les seves necessitats.

A més, una vegada estigui publicada la pàgina principal de la promoció, es podran afegir tots els immobles vinculats amb la mateixa i editar els següents aspectes:

  • Triar l'immoble dins del llistat d'immobles que el client té donats d'alta.
  • Afegir el pla de l'immoble.
  • Definir si aquest està venut o reservat (si ho està).
  • Definir l'ordre en què apareixen els immobles al llistat del detall de la promoció.

Aquest servei està dissenyat per simplificar i agilitzar el procés de publicació i gestió de promocions d'obra nova, proporcionant una eina eficaç i intuïtiva per a les immobiliàries d'Andorra. No dubtis a provar aquesta nova funcionalitat i beneficia't de totes les seves avantatges.

Pots contractar el teu "PACK PROMOCIONS" clicant aquí!

 


17/6/2024