Actualitat

Les últimes notícies sobre el món immobiliari

T'expliquem petites mesures per ajudar-te a estalviar

Amb l'arribada de la tardor ens toca acomiadar-nos de les altes temperatures, per endinsar-nos al fred. Com ja sabem, Andorra és un país de neu i no podem descuidar fer un bon ús de l'energia per economitzar i gastar el mínim possible, tenint en compte que les despeses d'electricitat, gas i gasoil són les més afectades en l'augment desorbitat de preus que estem vivint els últims mesos.

Des de Pisos.ad volem ajudar-te a reduir i controlar millor les factures energètiques, amb uns consells i mesures efectives per aconseguir-ho.

 

1. Reforç d'aïllament

reforç aïllament

Amb el temps, els rivets de les portes i finestres acostumen a desgastar-se amb el seu ús. Aquest desgast dels rivets provoca la pèrdua parcial de la calor arribant a encarir la teva factura entre un 20% i un 35%. Quina és la solució més efectiva i econòmica? Substituint els rivets per uns de nous. És molt fàcil, ràpid i t'ajudarà a obtenir millora en l'aïllament del fred, dels corrents d'aire, del soroll i la pols.

 

2. Revisa i purga els radiadors

radiadors

Eliminar l'aire acumulat en el circuit de calefacció assegura que l'aigua calenta es distribueixi de forma efectiva i ompli correctament tots els radiadors. Saltar-nos aquest pas abans de l'encesa dels radiadors, suposa que els radiadors no escalfin amb el màxim potencial i la part superior de les mateixes agafin menys temperatura. A les habitacions d'ús puntual o buides, tanca la clau del radiador per evitar despeses innecessàries.

 

3. Busca alternatives ecològiques

alternatives ecològiques

Per poder evitar que ens afecti la pujada de preus, podem establir diferents tipus de calefaccions ecològiques, que ens ajuden a estalviar entre un 30% i 60% i a evitar la generació de gasos d'efecte hivernacle. Les estufes de pèl·lets són l'opció més ecològica i eficient.

 

4. La decoració t'ajuda

decoració

La utilització de cortines ajuda a crear un ambient càlid a més de ser un bon aliat com aïllant. Gràcies a la seva composició augmenten fins a un 20% la retenció de la calor. Per tant, per mantenir millor la temperatura, deixa les cortines esteses durant el vespre i la nit. 

 

5. La llum natural

llum natural

Tot i que sembli evident, deixar que la llum natural i els rajos solars entrin a l'habitatge ajuda a la reducció en la despesa de calefacció. Mantenir les persianes pujades durant les hores de sol i baixar-les quan ja no incideix, ens ajuda a conservar molt millor la temperatura acumulada.

30/9/2022